۳۲۳/۰
کهگیلویه و بویراحمد
۴۲۲/۰
سمنان
۳۲۸/۰
بوشهر
۴۲۷/۰
لرستان
۳۶۳/۰
—-
—-
مأخذ: منابع فارسی، منبع شماره ۲۴، صفحه ۱۱۵
۶- نعمتی، (۱۳۷۸): برای مقاطع زمانی ۷۲-۶۸ و با بهره گرفتن از روش تاکسونومی عددی تحقیق «مزیت ایران در تولیدات صنعتی» را انجام داده است. در این تحقیق، معیار اولویت بندی صنایع و تشخیص مزیت کشور در تولیدات صنعتی، سودآوری صنعت بوده است و در آن به کمک روش تاکسونومی عددی یک شاخص نهایی و مرکب از سودآوری همه گروه ها از فعالیت های صنعتی محاسبه شده است. برای بدست آوردن این شاخص نهایی سودآوری، گروهی از فعالیت های ۹ گانه صنعتی (آیسیک دو رقمی) در نظر گرفته شده است. بر اساس نتایج حاصله، صنایع مربوط به کد ۳۸ (صنایع ماشین آلات، تجهیزات و ابزار و محصولات فلزی)، صنایع مربوط به کد ۳۵ (صنایع شیمیایی، نفت و زغال سنگ، لاستیک و پلاستیک) با توجـــه به شاخص های ۹ گانه، صنایع کلیدی و پیشرو شناخته شدند و به ترتیب از اولویت اول و دوم برای توسعه برخوردارند.
۷- مرادی، (۱۳۸۵): با بهره گرفتن از تکنیک تاکسونومی عددی و تحلیل عاملی به «تعیین اولویت های سرمایه گذاری صنعتی در استان کردستان» پرداخته است. این مطالعه برای سال ۱۳۸۲ و بر اساس کدهای (ISIC) چهار رقمی انجام شده است. بر اساس نتایج این تحقیق صنایع آماده سازی و آرد کردن غلات و حبوبات و همچنین تولید آبنبات و شکلات و نقل و کاکائو و آدامس از توان اشتغال زایی بالاتری نسبت به سایر صنایع برخوردار بوده اند. همچنین صنایع تولید محصولات پلاستیکی به جز کفش و تولید محصولات کانی غیرفلزی طبقه بندی نشده استان از توان سودآوری بالاتری نسبت به دیگر صنایع ممکن استان برخوردارند و صنایع تولید سایر محصولات کانی غیرفلزی طبقه بندی نشده و آماده سازی و آرد کردن غلات و حبوبات استان بیشترین اولویت را برای سرمایه گذاری دارا هستند.
۸- بهشتی فر، (۱۳۸۵): از دیگر کارهای انجام شده از طریق تاکسونومی عددی و تحلیل عاملی «بررسی درجه توسعه نیافتگی استان های کشور و مقایسه تطبیقی آنها در سال های ۱۳۷۳ و ۱۳۸۱» می باشد. این بررسی در سه بخش صنعت و معدن، کشاورزی و خدمات صورت گرفته است که بر اساس نتایج حاصل از آن در بخش صنعت و معدن، استان کرمانشاه در سال ۱۳۷۳ جزء استان های کمتر توسعه یافته و در سال ۱۳۸۱ جزء استان های توسعه نیافته بوده است. نتایج این تحقیق در بخش صنعت و معدن در جدول (۲-۸) و (۲-۹) آمده است.
جدول (۲-۸): رتبه استان ها در بخش صنعت و معدن از نظر جمع نمرات عاملی و
درجه توسعه یافتگی در سال ۱۳۷۳
رتبه
استان های کشور
جمع نمرات عاملی
درجه توسعه یافتگی
فراوانی نسبی تجمعی
ناهمگن
تهران
۶۰۸۸۸/۷
ناهمگن
توسعه یافته
اصفهان
۵۲۴۷۹/۵
۱۳۷۱۲۶/۰
۰۱۰۹۵۶/۰
سمنان
۶۷۱۵۹/۴
۱۹۳۲۶۴/۰
۰۲۶۳۹۸/۰