۱۰
۲
وزنه ۱ کیلویی
۶
۱۰
۲
وزنه۵/۱ کیلویی
۶
۱۰
۲
وزنه ۲ کیلویی
۶
۱۰
۲
وزنه ۵/۲ کیلویی
۶
قبل از اجرای تمرینات ویژه هر هفته تمرینات هفته قبل انجام می شد. از آزمودنی ها خواسته شد هنگام اجرای تمرینات از فشار زیاد به مفصل خودداری کنند، تمامی حرکات روی اندام مخالف نیز صورت می گرفت و کلیه نکات ایمنی برای بی خطر بودن تمرینات رعایت شد و به تمامی آزمودنی های گروه تجربی گفته شد که خستگی یا کوفتگی عضلانی ، بخصوص در هفته های نخست، عادی است و نشان دهنده بیماری نمی باشد. هفته ای یکبار با آزمودنی ها تماس گرفته می شد و از وضعیت سلامتی آنها و پایبندیشان به این طرح اطمینان حاصل می شد. بعد از اتمام شش هفته تمرین، از آزمودنی ها خواسته شد تا سه روز پس از آخرین جلسه تمرینی برای انجام تست پس آزمون حاضر شوند.
۷٫۳٫ پردازش اطلاعات
امتیاز تست پیش آزمون و پس آزمون قدرت عضلانی اندام تحتانی آزمودنی ها که طریق دینامومتر به تعداد سه مرتبه اندازه گیری شده و بیشترین نیروی اعمال شده ثبت گردید و همچنین امتیاز تست پیش آزمون و پس آزمون سرعت راه رفتن که طریق فرمول ۳- ۱ اندازه گیری شده بود، ثبت گردید.
۸٫۳٫ روش آماری
تحقیق حاضر به مقایسه چهار گروه پرداخته است و دو متغیر وابسته مورد سنجش قرار گرفته است، در صورت پذیرش فرض نرمال بودن مشاهدات، از روش آماری تحلیل کوواریانس[۷۸] استفاده می شود تا تاثیر امتیازات پیش آزمون آزمودنی ها نیز در نظر گرفته شود.
جهت آزمون فرضیه اختصاصی هفتم به منظور بررسی اختلاف اثرگذاری روش های تمرینی، میزان اثرگذاری آنها بر روی آزمودنی ها با تفاضل گیری از اندازه های پس آزمون و پیش آزمون بدست آمده و با بهره گرفتن از روش تحلیل واریانس یک طرفه و آزمون های مقایسات زوجی LSD تفاوت بین میزان اثرگذاری آنها بر روی هر یک از متغیرهای سرعت و قدرت انجام می شود.
۹٫۳٫ ملاحظات اخلاقی
- از تمامی افراد مورد مطالعه موافقت آگاهانه اخذ شد.
- مراقبت و نظارت کامل از طرف محقق در حین انجام تمرینات در آزمون ها برای پیشگیری از هر گونه آسیب یا زمین خوردن پیش بینی شد.
- اطلاعات شخصی فرد محافظت گردید.
- افراد در مورد مطالعه مختار بودند تا در مرحله از تحقیق بنا به میل خود به هر علتی منصرف شوند.
- در صورت مشاهده هر گونه بیماری یا ناتوانی جدی محقق آمادگی پیگیری و درمان و توانبخشی را داشت.
فصل چهارم:
تجزیه و تحلیل یافته های تحقیق
- مقدمه
در ابتدای این فصل مشخصات آزمودنی ها و اندازه گیری های انجام شده در پیش آزمون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و به دنبال آن پس از بررسی فرضیه های تحقیق، نتایج به دست آمده به صورت نمودار و جداول ارائه می شود.
- آمار توصیفی